mandag 25. mai 2009

MGP og 17. mai!



Melodi Grand Prix og 17. mai har passert, og selvom vi er i Ecuador gikk det ikke upaaktet hen. Loedag klokka 14 var det duket for stor MGP-fest hos voluntoeransvarlig Eirik, som stilte med direktesendeing fra NRK paa storskjerm og "norske" vafler. Med dempet belysning og spente fjes i sofakrokene var det endelig tid for Norges bidrag "Fairytale", og selvom vi ikke har hoert sangen 1000 ganger paa radioen allerede var vi saart enige om at Rybak er best! Jeg fant rask ut at kanskje jeg og Rybak kunne gifte oss og dra til Ecuador om noen aar som misjonaerer, vi faar naa se hvordan det gaar naar jeg kommer hjem til Norge :) Siden det var umulig for oss aa ringe inn aa stemme, hadde vi selvsagt laget vaart eget avkryssningsskjema, og det hersket vel ingen tvil om hvem som vant.
Monica, Astrid og meg med "fairytale" på topp.

Dagen etter var det 17.mai og fest paa alle maater :)
17.mai frokost paa morningen, men dessverre ingen russ som kom og vekket oss...


Her ser vi den hoytidlige flagg"senkingen" (siden Casa er i mangel av en flaggstang) med Nasjonalsangen akkompagnert av Eiriks gardemusikk fra iPod.



17.maitog langs gaten i Los Ceibos. Annerledes opplevelse, fikk en del rare blikk fra utenforsaaende Ecuadorianere, men finstasen og flagg og faner er paa plass (de saakalte tre F ene)

Til og med pinguino-ismannen var leid inn paa Casa for anledingen.

For de som enda skulle vaere i tvil om 17.maistemningen var til aa ta og foele paa, drev vi ogsaa med sekkeloep, potetloep, tautrekking, fisket godteposer mm. Kanskje like greit at bunaden ligger hjemme naar det er 36 grader i lufta. 17.maitalen ble hoytideligholdt ved Magne Sturoed, og Erlings Wiplashdans lever videre i Guayaquil selvom Erling er dratt hjem. Senere ble gardemusikken og Rybaks "Fairytale" spilt om hverandre ut i de sene nattetimer...

1 kommentar:

  1. oj, så flink du va å oppdatere på slutten. skuff at ingen har kommentert då... jaja, her komme ein på denne og. :) apropo fairytale, gjett kem som va på your konsert med your boyfriend (to be) igår?? yeah... :)

    SvarSlett